Familjedag 26 maj

Hur följer man Jesus som familj? Hur kan vi hjälpa barnen att lära känna Jesus? Hur blir bibelläsning och bön en naturlig del av vardagspusslet?

Den 26 e maj kl 10.00-16.30 träffas vi som nätverk med särskilt fokus på familjelivet.  Det blir tid för lovsång, tävlingar, samtal, frågor, upptäckande bibelläsning, mat, fika och annat skoj.

Vi kommer att vara i Ramlösakyrkans lokaler. Adressen dit är Folke Bernadottes väg 6 i Ramlösa. Det finns bra parkeringsmöjligheter utanför kyrkan.

Förhoppningsvis kommer du när du går hem känna att du har fått med dig bra redskap för hur du och din familj ännu mer kan upptäcka det spännande äventyret tillsammans med Jesus.

Målgruppen den här dagen är framför allt familjer med barn i åldrarna 0-12 år. Men vi hoppas och tror att den här dagen kommer vara givande för alla, oavsett om man har små barn, stora barn eller inga barn alls. Församlingen är en familj och vi har tillsammans ett ansvar för att hjälpa varandra. För föräldrar är det värdefullt att det finns fler vuxna som kan vägleda barnen. På samma sätt har barnen mycket att lära oss vuxna.

Dagen kommer vara indelad i några olika pass. Vissa av passen är vi tillsammans allihop och vissa av passen är barnen för sig och de vuxna för sig. Vi kommer beställa pizza tillsammans och dela på kostnaden för detta.  

Vi tror att vi kommer få en toppendag tillsammans.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.