Ekonomiskt givande

Jesus har kallat oss till en generös och gästfri livsstil där vi ställer våra pengar, våra hem och vår tid till förfogande för honom, missionsuppdraget, varandra och behov i vår omgivning. Mycket av detta är enkelt att tillämpa i husförsamlingarnas vardagsliv. Dock finns det vissa saker som vi som nätverk samlar in pengar till för att kunna göra. Det handlar framförallt om kostnader för våra gemensamma samlingar och satsningar och understöd till missionsarbetare lokalt, nationellt och internationellt. Just nu understödjer Helsingborgs husförsamlingsnätverk följande missionsarbetare ekonomiskt.

earth-from-space-day-and-night-over-europe-and-north-africa-seamless-loop-i_vj_sdax-g__m0000Missionärsfamilj i Nordafrika – Av säkerhetsskäl behöver våra vänner i ett land i Nordafrika vara anonyma. De arbetar med att sprida evangeliet och göra lärjungar bland muslimer. Parallellt med det arbetar de också med olika sociala projekt som syftar till att göra livet bättre bland de människor som bor i det aktuella landet. Deras vision är en gräsrotsrörelse av lärjungar som gör lärjungar och enkla multiplicerande församlingar. Nätverket i Helsingborg skickar fastställt ekonomiskt understöd till familjen via en missionsorganisation.

460898_10150952595631096_671882876_oCharles Kridiotis – Bosatt i Stockholm men med Sverige och Europa som sitt arbetsfält. Charles arbetar med att träna människor att göra lärjungar och plantera nya enkla församlingar. Han coachar ledare och fungerar på många sätt som en katalysator för Jesuscentrerade gräsrotsrörelser i Sverige och ut över Europa. Charles har varit till stor hjälp, inspiration och välsignelse för oss som nätverk i Helsingborg. Läs mer på simplechurch.se. Nätverket i Helsingborg skickar fastställt ekonomiskt understöd till Charles via en enskild firma som han har.

Rickard CruzRickard Cruz – Initiativtagare och teamledare i nätverket i Helsingborg. Rickard arbetar med träning och inspiration för att göra lärjungar och starta enkla församlingar i Helsingborg och på andra platser. Fungerar som kontaktperson i hubben för enkla församlingar. Skriver regelbundet på sin blogg rickardcruz.se. Nätverket i Helsingborg understödjer Rickard ekonomiskt genom en deltidsanställning. En mindre del av anställningen betalas genom ett bidrag från EFK.

Var gärna med och bidra genom att sätta in din gåva på nätverkets Plusgiro: 51 53 39-0. Vi uppmuntrar dig att ge generöst, regelbundet och med glädje!