Vad använder ni era pengar till?

Förmodligen används det mesta av pengarna i husförsamlingarna till boendekostnader, mat, transport etc. =) För den som följer Jesus tillhör alla mina pengar och allt jag äger Honom, mina syskon i församlingen och andra människor med behov. Varje församlingsgemenskap behöver hitta vägar för att tillämpa detta och utmana all materialism och egoism som så lätt smyger sig på och istället uppmuntra till radikal generositet, gästfrihet och egendomsgemenskap.

De pengar som vi samlar in i Helsingborgs husförsamlingsnätverk använder vi bara till ändamål som är mer lämpliga att ta sin väg via nätverk än genom enskilda husförsamlingar, familjer och individer. De pengar som samlas in till nätverket används till:

• Ekonomiskt stöd/anställning till personer som arbetar med att betjäna och utrusta husförsamlingarna i nätverket och på andra platser samt med mission och med grundandet av nya församlingar.
  • Ekonomiskt stöd/underhåll till missionsarbetare på andra platser och i andra länder.
  • Omkostnader av gemensamma satsningar som träningsdagar, gemenskapshelger etc.

Klicka här för att se kontonummer för att kunna vara med och ge till nätverket.