Bön och fastevecka

Under vecka 2 är det dags för husförsamlingarnas gemensamma bön och fastevecka. Förmodligen det allra bästa sättet att börja ett nytt år. Fasta är en fantastisk möjlighet att avsätta mer tid för bön, dra sig nära Gud, ta emot hans kraft, höra hans röst och be för olika saker.

Vi kommer att träffas för att be varje kväll kl 18-19. Tanken är att barnfamiljer ska kunna ta med sina barn och att de barn som vill får titta på barnprogram tillsammans under tiden. Kom gärna i god tid. Vi börjar kl 18 och slutar kl 19. På fredagen och lördagen håller vi på längre. På tisdagen träffas vi istället kl 19 för ekumenisk bön som den här terminen är i Frälsningsarméns lokaler.

Vi träffas även 09:30-10:30 på vardagarna för de som kan.

Vi avslutar fastan med nätverkssamling kl 14 på söndagen. På nätverkssamlingen börjar vi med fika och frukt som är bra när man börjar äta efter fasta. Det blir också lovsång, undervisning, bön och förbön.

I nätverkets kalendern finns tid och plats för samtliga samlingar.

Vi uppmuntrar alla som vill vara med att göra hela veckan till en bön och fastevecka. Vi börjar 00:00 på måndagen och avslutar med nätverkssamlingen på söndagen. De gemensamma bönesamlingarna är en stor hjälp men böneveckan är tänkt att pågå hela tiden. Vi uppmuntrar alla som vill vara med att avstå från TV, Internetsurfande och annan media, och alla som kan att fasta från mat. Om man är gravid, ammar, inte är frisk, har ätstörningar eller inte är fullvuxen ska man inte fasta.

Läs gärna mer om bön och fasta här.

Förbered dig på en spännande vecka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.