Träningshelg i Helsingborg 13-15 april

Vill du göra lärjungar till Jesus? Skulle du vilja få se Guds rike spridas långt utanför de etablerade kyrkornas väggar? Vill du vara en del av en framväxande gräsrotsrörelse av enkla, missionella församlingar? Då tror vi att den här träningshelgen i Helsingborg är för dig! Helgen kommer att vara ett tillfälle då man får utrustas praktiskt för att göra lärjungar och starta enkla församlingar i människors hem eller på andra platser.

Målet med träningshelgen är att deltagarna ska:

  • Smittas av visionen för multiplikation av lärjungar och enkla församlingar.
  • Identifiera sitt eget sociala sammanhang och till vilka människor man är sänd.
  • Tränas i att dela sin berättelse och de goda nyheterna om Jesus och hans rike.
  • Lära sig att göra lärjungar genom upptäckande bibelläsning (UBL).
  • Få en grundläggande förståelse för hur enkla församlingar fungerar.
  • Omsätta helgens innehåll i praktisk handling och i sin tur träna andra.

Talarna kommer att dela med sig av sina insikter och erfarenheter men det bli också gott om tid för gemensamt bibelupptäckande, praktiska övningar, samtal, frågor och svar.

Vi uppmuntrar dig som redan har deltagit på en träningshelg att göra det igen. Om du har börjat tillämpa innehållet så blir det ett bra tillfälle att dela med dig av dina erfarenheter. I annat fall blir det en god repetition.

När?
Start: Fredagen den 13 april kl 18
Slut: Söndagen den 15 april kl 16

Som deltagare förväntas man vara med under hela helgen. Vi kan av flera anledningar inte erbjuda plats om man bara har möjlighet att delta under delar av helgen.

Plats?

Kurslokal på Södergatan 65 på Söder i Helsingborg.

Boende?

Alla deltagare ordnar själva med boende.

Mat?

Enkelt fika ingår i avgiften för helgen. Övriga måltider står deltagarna för själva. Det kommer att finnas tid att äta lunch och middag på lördagen samt lunch på söndagen på restaurang.

Pris?

Deltagaravgiften är mellan 200 och 600 kr och man väljer själv nivå. Den som har det tight ekonomiskt eller reser långt för att vara med väljer ett lägre belopp och den som har mer uppmuntrar vi att välja ett högre belopp.

Anmälan?

Man anmäler sig genom att fylla i anmälningsformuläret nedan samt betala in deltagaravgiften på PG 51 53 39-0 (Helsingborgs husförsamlingsnätverk). Betalningen ska märkas med ”träning” samt ditt namn. Sista anmälningsdag är den 8 april. Träningshelgen har ett tak på 30 deltagare. Först till kvarn gäller. När vi nått taket kommer möjligheten att anmäla sig stängas.

Frågor?

Om du har frågor om träningshelgen får du gärna höra av dig till Rickard Cruz (rickard@cruz.se, 0703010842).

Sprid gärna informationen om träningshelgen vidare.

Varmt välkommen!


Möjligheten att anmäla sig är stängd.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.