Gemenskapshelg 2015

teamwork_handsDen 28/8-30/8 är det dags för nätverkets gemenskapshelg på Sörgården och Norrgården i Eket (4 mil norr om Helsingborg). Det kommer bli en härlig helg med mycket gemenskap, god mat och Jesus. Vi startar på fredagen med drop in från kl 17.00 och avslutar efter lunch på söndagen när allt är färdigstädat. Helgen har ett självkostnadspris.


 

Kostnad för mat under hela helgen:

  • Barn under 12 år: gratis
  • Alla över 12 år: 250kr

Utöver det betalar man även för boendet. Det kommer finnas tre olika möjligheter att välja på när det gäller hur man vill bo. Det är lite olika prisklass på de olika varianterna. Alla priser är för båda nätterna.

  • 0kr – Man får gärna ta med tält att sätta upp på gården och sova i det.
  • 300kr/bädd – Boende i rum med våningsäng i Sörgården. Samma pris oavsett ålder.
  • 550kr/bädd – Boende i rum med enkelsäng i Norrgården. Vill man ha ett singelrum väljer man detta alternativ.
  • Barn som inte nyttjar gårdens sängar utan sover tex i en resesäng betalar man inget för.

Skulle man ha svårt att betala anmälningsavgiften (mat + boende) pratar man med sin husförsamling. Tillsammans ser vi till att alla kan följa med på helgen.

Mer detaljerad information om gemenskapshelgen kommer ett par veckor innan det är dags.

Anmäla sig gör man genom att fylla i formuläret nedan samt betala in totalsumma på nätverkets PlusGiro: 51 53 39-0. Märk betalningen med ”gemenskapshelg”. Anmäl dig gärna i god tid men sista anmälningsdag är 23/8.

När du har skickat din anmälan fullbordar du den genom att betala in totalsumman på nätverkets PlusGiro: 51 53 39-0. Märk betalningen med ”gemenskapshelg”.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.