En vecka i bön och fasta 24-30 augusti

Nu har höstterminen dragit igång och man kan minst sagt säga att vi fortfarande lever i en märklig tid. Det är alltid viktigt att be och söka Gud och det blir vi kanske extra påminda om när läget i världen är som det är. Hur världen än ser ut så är Gud dock alltid densamme. Han har alltid goda planer för oss och Han verkar där vi finns just nu.

Vi kommer att inleda den här hösten med en vecka i bön och fasta. Vi tror att det är ett viktigt och bra sätt för oss att fokusera på vad Gud har för tankar för oss, för den här tiden och för människor runt omkring oss. Gud kan alltid vända det som ser mörkt och hopplöst ut till ljus och seger för Hans rike.

Vi vill uppmuntra till att ta tid att söka Gud den här veckan både genom bön och fasta. Kan man inte fasta från mat kan det vara ett bra alternativ att fasta från olika medier. När vi stänger av bruset kan det vara lättare att höra Guds röst.

I kalendern hittar ni tider och platser för de olika samlingarna. Vi kommer mötas för bönepromenader på kvällstid. Vid några tillfällen har vi även bön på morgonen.

Vi ses!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.